logo

Yeni Nesil Yazarkasa POS: Olivetti Verifone MX 915 ECR

mh_olivetti_verifone_mx915

Verifone ile Olivetti, Türkiye pazarında bir başarıya imza attı. Verifone Global ekipleri ve Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Olivetti Verifone MX 915 ECR Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS, TÜBİTAK testlerinden başarıyla çıktı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nca da onaylandı.

Verifone’un Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS’u “Olivetti Verifone MX 915 ECR” ürününün hayata geçirilmesinde her zamanki gibi birinci öncelik güvenlik oldu. Özel kontrollerden geçirilen, PCI PTS 4.X sertifikasyonlarına sahip ürün, dokunmatik ekranından güçlü işlemcisine kadar hız ve kalite açısından benzerlerinden ayrışıyor. Geliştirilen esnek altyapıyla farklı servisler ve uygulamalarla da kolayca entegre edilebilen ürün, aynı zamanda hem yazarkasa hem de POS cihazı fonksiyonlarını tek bir cihazın içinde sunuyor.

Yüksek teknoloji ve aksesuarlar, erişilebilir fiyat!

Esnafın ve müşterinin kullanım kolaylığını ön planda tutan Verifone, dönebilen standıyla da bir ilki gerçekleştirdi. İşletmeye göre kişiselleştirilebilir olan cihaz, yine kullanıcıların kolaylığı gözetilerek pazardaki en geniş ekran olabilecek şekilde üretildi. Cihazın kendisi kadar aksesuarları da öne çıkıyor. Özellikle dönebilen standıyla kullanıcılar açısından hem çok ergonomik hem de kullanışlı olduğunu ileten Olivetti ve Verifone yetkilileri, cihazın her zaman müşteri ile birebir iletişimde olacağından görsellik açısından da kasada göz yormayan bir tasarıma sahip olduğunu belirtiyorlar. Cihazın hayata en iyi şekilde geçebilmesi için Verifone Global ekiplerinin ve Türk mühendislerin gece gündüz çalıştığını ileten Olivetti ve Verifone yetkilileri, sonuçtan çok memnun olduklarını belirttiler.

Verifone’un 2013 yılında ilk mobil yazarkasa POS projesini desteklemek için hayata geçirdiği Veri Merkezi, Güvenli Servis Sağlayıcı (TSM) için uluslararası ödeme sistemleri güvenlik kriterleri olan PCI (Payment Card Industry) sertifikalarıyla beraber ISO 20000, 22301, 27001 sertifikalarını hedeflenen süre içerisinde bu sene tamamladı. Böylelikle esnafa ve perakendeye sunduğu güvenli ortamı bir kez daha belgeledi.

Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS uygulaması, katma değerli servisler sayesinde esnafın ve perakende zincirlerinin yanında. Fatura ödeme, kontör yükleme, dijital kupon uygulamaları, sadakat programları ve puan uygulamaları gibi işlemleri yapabiliyor. Böylece bu platform işletmelere ekstra gelir elde etme imkanı da sağlıyor.

Verifone Türkiye, Güney Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetler Genel Müdürü Onur AltınbaşMevcut bankacılık uygulamaları ile birlikte kullanılmakta olan kontör yükleme, fatura ödeme gibi özel uygulamalar da yeni nesil ödeme kaydedici POS cihazlarımıza rahatlıkla yüklenebiliyor. Bu da esnafa yeni kazanç kapıları açmamıza olanak sağlıyordedi. Perakende ekosisteminin dünyada ve Türkiye’deki değişimine paralel çalıştıklarını belirten Altınbaş Artık üye iş yerlerimize ürün sunmanın çok ötesinde kazanç da sağlıyoruz; üstün teknolojisi ve zengin aksesuar donanımı ile öne çıkan ve esnafımızın iş yapışına katma değer sağlayan Olivetti Verifone MX 915 ECR ürünümüz BOSCH bayilerinde ve diğer satış kanallarımızla birlikte toplamda 3000’e yakın satış noktasında tüketiciyle buluşuyordedi.

Olivetti’nin Türkiye’deki iş ortağı Panaroma Bilişim Genel Müdürü Burak Ceylaner Verifone ile uzman olduğumuz yazarkasa sektöründe güçlerimizi birleştirerek imza attığımız Olivetti Verifone MX 915 ECR Yeni Nesil Masaüstü Yazarkasa POS ürünümüzü esnafımızla buluşturuyoruz. Ortak bankacılık uygulamalarına uyumlu MX 915 ECR, EFT POS özellikli masaüstü yazarkasa temassız işlem özelliği (NFC) ile tüm ödeme türlerini destekliyor. Şık tasarımı, 180 derece dönebilen standı, opsiyonel para çekmecesi ve opsiyonel PinPAD’i ile esnafın tüm beklentilerine tek üründe çözüm sunuyoruzdedi.

Türkiye perakende sektöründe son birkaç yıldır yazarkasa POS süreçleriyle aktif olan Verifone, yıllardır Amerika’da her 10 işletmenin 8’inde tercih ediliyor ve birebir olarak markalar ile çalışıyor. Bu global tecrübe, Verifone’un esnafa kazandıran uygulamalarda öncü olmasını ve Türkiye pazarında lider konumunu güçlendirmesini sağlıyor.

Tüm bunların yanı sıra Verifone, satış sonrası hizmetlerde de global bir marka olması ve bilgi birikimi sayesinde farklılaşıyor. Verifone dünyada 29 milyon cihaz ve Türkiye sahalarındaki 1,5 milyon POS’a servis veren tecrübesiyle esnafa desteği Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS süreçlerinde de sürdürecek. Olivetti Verifone MX 915 ECR Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS “Olmuşken İyisi Olsun” sloganıyla pazara sunuluyor.

www.verifone.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
6889 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?
#

Yeni Nesil Yazarkasa POS: Olivetti Verifone MX 915 ECR” için 1 yorum

  1. Ferit ŞAHİN : diyor ki:

    Yazarkasamın sadece kağıt sıkıştırma problemi vardı,
    bu hatadan dolayı bakıma gönderdim,
    dönme süreleri 1 hafta ve onu da ben aradım.
    Gelir İdaresine kayıtlı olmasından dolayı
    yapılma oranı yüksek başka ihtimal yok
    (bunu da kullanmaları artı KDV’si)
    elimiz mahkum ya..
    Verdikleri baştaki rakam 930 TL (burada küsurat olabilir)
    ve bu nasıl bir rakamdır? Zaten bedeli o ve dediğimde
    3 tane arıza söylediler.(değil tabi)
    benim sorunum onlar değil dediğimde ve
    dile getirdiğimde döneceklerini söylediler.
    Evet döndüler 800 TL olarak. Sağolsunlar yardımcı oldular..!
    Teknik Destek Sıfır…