logo

Akıllı Telefon Kılıfına Gizlenebilen Drone Selfly Türkiye’de

Öz çekim yapmak için öz çekim çubuğu yerine havadan çekim yapan drone kullanmak iyi olurdu, değil mi? Üstelik bir de akıllı telefonunuzu koruyan kılıf şeklinde olsa ve hep yanınızda taşısanız?

Selfly 999 TL’ye satışta

ABD’de gerçekleştirilen CES2018 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ilk kez sergilenen Selfly şimdi Türkiye’de. Akıllı telefon kılıfına gizli özçekim drone’u Gençpa Teknoloji tarafından 999 TL’ye satışa sunuldu.

Gençpa Teknoloji’nin Türkiye Distribütörü olarak tüketici ile buluşturduğu Selfly, cep telefonu kılıfı gibi telefon ile birlikte taşınabiliyor olmasıyla dünyada da bir ilk. Telefon ile tam bir uyum içerisinde çalışan Selfly, güzel kalıp tasarımı sayesinde akıllı telefon kılıfa tam oturuyor. Selfly, cep telefonu kılıfı olarak telefonla birlikte cepte veya çantada taşınabilen tek drone.

Selfly, 9,8 mm inceliğinde ve sadece 64 g ağırlığında

İki adet kolay değiştirilebilir 500 mAh’lik bataryaya sahip karbon fiber ile güçlendirilmiş gövdeli Selfly, 9,8 mm inceliğinde ve sadece 64 g ağırlığında. Akıllı telefonuna yüklenen Android veya iOS uygulaması üzerinden WiFi ile kumanda edilebilen drone, gelişmiş otomatik havada kalma yeteneğinin yanı sıra hareketle kontrol ve kişi takip özelliklerine de sahip. SD karta HD kalitesinde kayıt yapabilen Selfly ayrıca 720p kalitesinde canlı video yayını da yapabiliyor.

Piyasadaki neredeyse tüm akıllı telefon modelleri ile uyumlu olan kılıf, Gençpa Teknoloji tarafından www.ceptemax.com/urun/aee-selfly-drone adresinde satışa sunuldu ve üyelik kaydı yaparak buradan satın almak mümkün. Yakında ise tüm bildik teknoloji satış platformlarından satın alınabilecek.

Etiketler: »
Share
2653 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?