logo

Arts Hotel, Bodrum Yalıkavak’da Konuklarını Ağırlamaya Başladı

Arts Hotel, Bodrum Yalıkavak’ta kapılarını açtı. 38 odasıyla butik otel konseptinde hizmet vermeye başlayan Arts Hotel Bodrum, yaz sezonunda konuklarını ağırlamaya başladı.

Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Yalıkavak-Tilkicik Koyu’nda yer alan otel, Yalıkavak merkeze ve Marina’ya yürüme mesafesinde bulunuyor. Modern mimarisi ve odalarda bulunan özel havuzlar ile dikkat çeken Arts Hotel Bodrum, misafirlerine lüks ve konforlu bir tatil imkânı sunuyor.

Breeze Beach&Lounge ve Muss Smoky Lounge

Otelin hemen önünde bulunan ve adını Ege’nin serin esintisinden alan Breeze Beach&Lounge, hem otelde konaklayan, hem de otel dışından gelen misafirlere ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak’ın güzel manzarasına karşı nargile keyfi yapabileceğiniz Muss Smoky Lounge’da ise, sadece burada bulabileceğiz özel tasarım şişeler ve değişik aromalı karışımlar misafirlerini bekliyor.

Re-Vital Gym&Spa ve Kartanesi Kids Club

Spor ve sağlıklı yaşam tutkunlarının da unutulmadığı tesiste yer alan Re-Vital Gym&Spa’da modern ekipmanlarla donatılmış fitness ve pilates salonu; dinlenme ve masaj odaları; hamam ve sauna bulunuyor.

Minik misafirler için hizmet veren Kartanesi Kids Club’da ise deneyimli bir kadro tarafından çocuklar için gün boyu eğlenceli aktiviteler düzenleniyor.

Etiketler:
Share
3748 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?