logo

Atlasglobal, Düsseldorf ve Köln Uçuşlara Başladı

mh_atlasglobal

Atlasglobal Havayolları, uluslararası arenada büyüme hedefleri kapsamında Düsseldorf ve Köln uçuşlarına başladı. 11 Haziran 2015 tarihinde bu ilk uçuşları İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle başlatan Atlasglobal, kutlama pastası keserek yolculara lokum ikram etti ve kokpit ve kabin ekiplerini çiçekler ile uğurladı. Atlasglobal’in yeni uçuş noktaları arasında Avrupa’da Düsseldorf ve Köln’ün yanı sıra, Amsterdam ve Paris de yer alacak.

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Düsseldorf’a her gün gerçekleşen uçuşları İstanbul’dan saat 09:30’da, Düsseldorf’tan ise 12:45’de kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 69 Euro’dan başlıyor.

Atlasglobal’in İstanbul’dan Köln uçuşları ise Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç gün gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 15:00’te, Köln’den ise 18:15’te kalkıyor. Uçuşların fiyatları tek yönde her şey dahil 57 Euro’dan başlıyor.

Atlasglobal yolcuları Düsseldorf ve Köln’e, İstanbul bağlantılı olarak Türkiye’nin yanı sıra yurtdışı diğer uçuş noktalarından da uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor olacak.

Uçan Şeflerden Özel İkramlar

Atlasglobal, Düsseldorf ve Köln uçuşlarında tüm yolcularına “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde keyifli bir uçuş sunuyor. Atlasglobal ile EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 25 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 35 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in yeni uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Etiketler:
Share
2933 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?