logo

AYA Gallery & Müzayede Evi, 12. Resim Müzayedesini Gerçekleştirdi

AYA Gallery & Müzayede Evi her geçen gün yeni sanatçılar ve eserlerle sanatseverleri buluşturmaya devam ederken, koleksiyonuna kattığı farklı birçok ressam ve eserlerle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu sebeple 17 Kasım 2018 tarihinde 12. resim müzayedesini Park Dedeman Levent’te gerçekleştirdi.

AYA Gallery’de 12. Müzayede Gerçekleşti

Türkiye‘deki ilk yabancı kadın müzayede yöneticisi olan Yuliya Ergene‘nin eğlenceli sunumuyla müzayedeye katılanlar da keyifli dakikalar geçirdi. Müzayede ile ilgili olarak Ergene “12.sini düzenlemiş olduğumuz müzayedemizden mutluluk duyuyoruz. Sanatseverlerimizi yeni eserlerle buluşturmak hem bizim için hem de onlar için heyecan verici. Makul fiyatlarda özgün eserler veren ressamlardan oluşan müzayede koleksiyonumuzu görmek ve bu heyecanı birlikte yaşamak için bütün sanatseverleri bekliyoruz. Her zaman dediğim gibi hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil ve fırça bizim elimizde…” dedi.

Aralık ayında gerçekleştireceği 2 ayrı müzayede ile bu yılı tamamlayacak olan AYA Gallery & Müzayede Evi, 8 ve 22 Aralık 2018 tarihlerinde sevdiklerinizin hayatına yeni yıl hediyesi olarak sanat hediye edebilmeniz için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler: »
Share
1780 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?