logo

DJ Olmak İster misiniz?

mh_philips_ses_sistemi

Son yıllarda müzik dünyasında gündemi belirleyen isimler genelde DJ’ler. Ve birçok genç ve müzik tutkunu da bulundukları ortamda bu DJ’lerin yarattığı müthiş ambiyansları yakalamak peşinde. Philips M1X-DJ, bulunduğu ortamın DJ’i olmak isteyenlere hitap eden, çok şık tasarıma sahip ve kolay kullanımın yanı sıra rahatça taşınmasıyla dikkat çeken bir ürün.

Cihaz ile DJ’ler gibi karışık parçalar ve listeler hazırlayın, istediğiniz cihazda oynatın ve müziğinizi paylaşın. Arkadaşlarınızı şaşırtacak inanılmaz setler oluşturun ve Bluetooth özelliğiyle de şarkılarınızı özgürce çalın. Ve muhteşem partiler için müziğinizi istediğiniz yere yanınızda götürün.

Bas sesleri gümbür gümbür

Cihazın teknolojik özellikleri sayesinde bas tonlarını diğer ses sistemlerindekinden daha tok ve derin hissedebiliyorsunuz. Özel hoparlör sürücüleri, bas yayıcıyla uyumlu çalışıyor. Çift süspansiyon ve tam simetrik katlı yapı, düşük ve hassas tonları, seste fark edilebilecek bir bozulma olmaksızın veriyor. Cihaz, hoparlör kutusunun tam ses düzeyini kullanıp müziğin etkisini iyice güçlendirerek olağanüstü derin ve dinamik bir bas ses üretiyor.

Diskjokey uygulaması ile kendi DJ listenizi oluşturun

iPad’inizde de setinizde olduğu kadar rahat bir şekilde karışık parçalar ve listeler hazırlamak için iPad’inizi Algoriddm diskjokey 2 iPad uygulamasına bağlayın. iPad müzik kitaplığınızdan karışık parçalar ve listeler oluşturmak için büyük scratch tekerlerini, crossfader’ları ve set kontrollerini kullanın. Ya da bırakın Automix modu sizin için bütün zor işleri yapsın. Kolay kullanımı ve gelişmiş çoklu dokunmatik karıştırma özellikleriyle Algoriddm diskjokey 2 uygulaması karışık parça ve listeler hazırlamayı herkes için kolay hale getiriyor. Büyük dokunmatik ve dokunmaya duyarlı jog tekerleri ise vinilde karışık parçalar veya listeler oluşturuyormuşsunuz hissi veriyor ve inanılmaz scratch performansı için özel olarak tasarlandı.

Bluetooth hoparlör olarak da kullanın

O an karışık parçalar ve listeler hazırlamak istemiyor veya performans sergilemek istemiyor musunuz? O zamanlarda kontrol panelini çevirip cihazı Bluetooth hoparlör olarak kullanabilirsiniz. Böylece rahatlayıp dinlenebilir ve müziğinizi dinleyebilir ya da kendinizi partiye verebilirsiniz. Cihaz ayrıca ses çıkış bağlama özelliğiyle de fark yaratıyor. Bu özellikle, ürün dış bir hoparlör veya yükselticiye bağlanabiliyor.

Cihaz omuz askısıyla taşımak için de çok pratik. Yalnızca omuz askısını takın, omzunuza atın ve yola çıkın. Cihaz, dayanıklı tasarımı sayesinde çok sağlam bir ürün olarak da göze çarpıyor.

Philips M1X’in fiyatı: 1,199,90 TL

Etiketler: » » »
Share
2396 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?