logo

Enerjisini Yenilemek İsteyenler İçin Willow Stream Spa

Fairmont Quasar Istanbul’un bünyesinde hizmet veren, dünyanın en lüks ve özel SPA’ları arasında yer alan Willow Stream Spa, şehrin merkezinde her şeyden uzaklaşmanızı sağlayan atmosferiyle fark yaratıyor. Modern hayatın yüksek temposuna dinlendirici bir mola vererek enerjisini yenilemek isteyenlere benzersiz SPA deneyimi yaşatıyor.

Güzelliğin İmzası Willow Stream Spa’dan

Willow Stream SPA, konukların ihtiyacını belirleyerek kişiye özel bakımlar önermesiyle dikkat çekiyor. Özellikle cilt bakımlarında, önce Reveal Cilt Analizi makinesiyle cilt teipini ve cildin ihtiyaçları belirlendikten sonra, iyileştirici uygulamalara geçiliyor.

Sonbahar dönemiyle birlikte en etkili bakımlar arasında, “Caviar AcuLift” cilt bakımı ile “Türk Kahvesi ve Ballı Krem” hamam ritüeli dikkat çekiyor. Türk Kahvesi ve Ballı krem terapisi, baştan sona mükemmel bir duyusal yolculuk sunuyor. Bu popüler Türk Hamamı ritüeli hafif bir kese uygulamasıyla başlıyor. Tüm vücuda kahve telvesi ile yapılan peeling ile devam eden bakım, vücuttaki fazla sıvıların atılmasını sağlıyor ve dolaşımı iyileştirerek selülite karşı çalışıyor. Terapi, ferahlatıcı bir saç yıkama ve saç kremi uygulamasıyla devam ediyor. Sonrasında ise besleyici keçi sütü ve ballı vücut kreminin uygulanmasıyla ipek gibi yumuşacık bir cilt ile yolculuğu sonlandırıyor ve bedeni canlandırarak şehre dönüşe hazırlıyor.

Protein ve antioksidan içeriğiyle dikkat çeken cilt bakımı

Willow Stream SPA’nın bir diğer imza bakımı da Caviar AcuLift cilt bakımı. Protein ve antioksidan içeriğiyle dikkat çeken cilt bakımı, havyar içerikli ürünlerle cildi sıkılaştıran, temizleyen ve nemlendiren bakım, yaşlanma karşıtı içeriğiyle cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırıyor ve ışıltı katıyor. Anında gözle görülür sonuçlar veren bu bakımla, cildiniz dinç ve genç bir görünüme kavuşuyor.

Parti tadında SPA Keyfi; “SPA”rty

Willow Stream Spa’nın arkadaş grupları için özel tasarlanan konsepti SPA’rty; küçük gruplar için parti havasında bir spa deneyimi sunuyor; bahçeye açılan kapalı havuzda yüzerek suyun sakinleştirici gücünden yararlandıktan veya son model Technogym ekipmanlarıyla donatılmış fitness salonunda spor yaptıktan sonra, buhar odası veya saunada dostlarınızla birlikte toksin atabilirsiniz.

Sauna sonrası 30 dakikalık bir bakım ya da masajla gevşedikten sonra, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar, serinletici smoothie ve içecekler eşliğinde sevdiklerinizle tatlı bir sohbete dalıp, başbaşa keyifli vakit geçirmenin tadına varabilirsiniz.

Partinin sonunda; Willow Stream Spa’da bulunan Sabit Akkaya Kuaför Salonu’nda manikür ve pedikür yaptırıp eğer parti havasındaysanız, fön ve makyajınızı da burada tamamladıktan sonra, tüm stresinizden arınmış olarak geceye devam edebilirsiniz!

Willow Stream Spa, bireysel ve grup üyeliklerine de açık.

Etiketler: »
Share
1872 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?