logo

Epson, Büyük Tesisler İçin Üretilen EB-Z10005U Projektörü Tanıttı

mh_epson_projektor

Epson’un şimdiye kadar ürettiği en parlak WUXGA çözünürlüklü projektör olan EB-Z10005U, 10.000 lümen parlaklık ve 3LCD teknolojisine sahip. Büyük tesislere uygun çözümler sunan model, dijital tabelalar için portre boyutu görüntüler yansıtabiliyor ve merkez dışı konumlandırma için lens kaydırma gibi birçok kalibrasyon özelliğiyle ön plana çıkıyor. İsteğe bağlı Wi-Fi ve HDBaseT bağlanabilirlik özellikleri de cihaz ile birlikte geliyor.

 Epson’un 3LCD teknolojisine sahip model, eşit derecede yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı (CLO) özelliğiyle üç kata kadar parlak renkler ve gün ışığında net görüntüler sunuyor.

 Büyük tesisler için ideal 

Büyük bir projeksiyon görüntüsü ile dev bir etki yaratan cihaz, müzeler, oditoryumlar ve kurumsal toplantılar için ideal. Özel LU02 kısa gösterimli lensi sayesinde ekrana daha yakın konumlandırılması da mümkün. Ayrıca portre boyutunda görüntüler de yansıtan cihaz, bu moduyla sadece yatay projeksiyonda değil, moda şovları gibi renkli etkinlikler için de iyi bir çözüm ortağı. Çevrenizi görmenin yepyeni yoluna hoş geldiniz…

Kolay kurulum ve bağlanabilirlik

Esnek bir kurulum açısı ve merkez dışı konumlandırma için lens kaydırmanın yanı sıra cihaz kenar kaynaştırma, test şablonları, kare enterpolasyonu ve Epson’un ‘süper çözünürlük’ özelliklerini içeriyor. Cihaz, tek bir bağlantıda beş bağlantıya olanak tanıyan HDBaseT özelliğine sahip ve daha fazla esneklik için isteğe bağlı Wi-Fi ve SDI diğer avantajları arasında yer alıyor.

Temel Özellikler

Yüksek parlaklık: Epson’un şimdiye kadar ürettiği en parlak WUXGA çözünürlüklü projektörü

Esnek: Farklı kurulum açıları seçme imkanı

3LCD teknolojisi: Canlı renkler ve parlak görüntüler

Bağlanabilirlik: HDBaseT ve isteğe bağlı Wi-Fi bağlantısı

Portre projeksiyonu: Yatay projeksiyon uygun olmadığında

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 22.000 $+KDV

 www.epson.com.tr

Etiketler: » »
Share
2491 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?