logo

GoDaddy, Kobi Sohbetleri Etkinlik Serisini İstanbul’da Başlattı

Soldan sağa: Bionluk Kurucusu Utku Subakan, GoDaddy MENA ve Türkiye Bölge Direktörü Selina Bieber, Freelance Seslendirmen Özgür Babal, Me Consultancy Kurucusu Murat Erdör

GoDaddy, Kobi Sohbetleri etkinlik serisini hayata geçirdiğini duyurdu. 9 Ekim 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşen “İş Dünyasının Yeni Trendi; Freelancer Olmak” başlıklı serinin ilk etkinliğinde GoDaddy MENA ve Türkiye Bölge Direktörü Selina Bieber, freelancer platformu bionluk.com Kurucusu Utku Subakan ile freelancer seslendirmen Özgür Babal, Türkiye’deki mevcut freelancer ortamını değerlendirdi. Murat Erdör’ün moderatörlüğündeki panelde freelancer’lara neden ihtiyaç olduğu, bugün Türkiye’de freelancer’lığın ne kadar yaygın olduğu, en çok hangi alanlara odaklandıkları, nasıl freelancer olunabileceği ve gelir elde edilebileceği konuşuldu.

Bionluk.com kurucusu Utku Subakan “Bionluk’u kurarken hedefimiz alıcıları yetenekli ve deneyimli freelancer’lar ile bir araya getirmekti. Teknoloji ve internet dünyası hızla gelişirken, Türkiye’deki insanlar da, dünyanın birçok yerinde olduğu gibi, en iyi yaptıkları şeyi her an, her yerde yaparak gelir elde edebilir. Dijitalleşme bunu yapmalarında ve etkin bir şekilde yapabilmelerinde büyük rol oynuyor” dedi.

GoDaddy MENA ve Türkiye Bölge Direktörü Selina Bieber “Bugün, her ölçekten işletme rekabet avantajı elde edebilmek, görünür olmak, mevcut ve potansiyel müşterileriyle iletişimde kalmak için bir dijital varlığa sahip olmanın getirilerinden yararlanabilir. Genç ve dinamik nüfusuyla Türkiye, kendi freelance işlerinin gerek bir girişim, gerekse ek iş olarak peşinden giden yetenekli insanlar barındırıyor. Ancak genelde bunu söylemek, yapmaktan daha kolay. Bionluk gibi değerli platformların bir parçası olmanın yanı sıra kendi web sitelerine sahip olmak freelancer’lara hikayelerini paylaşma, portfolyolarını sunma ve ürün veya hizmetlerini arayan insanlar tarafından bulunma fırsatı sunuyor. Online kimlik oluşturmayı daha kolay ve uygun fiyatlı hale getirmek için GoDaddy, Web Sitesi Mimarı gibi kullanımı kolay ürünlerin yanı sıra, Yönetilebilir WordPress gibi daha gelişmiş çözümler de sunuyor. GoDaddy olarak online olmanın zor veya pahalı olmaması gerektiğine inanıyoruz ve freelancer’ların kendi dijital varlıklarını oluşturmalarına yardım etmek için buradayız” dedi.

İlk etkinlikteki yüze yakın katılımcının arasında küçük işletme sahipleri, girişimciler, işletmelerini büyütmek isteyenler ve e-ticaret, reklam, pazarlama ve dijital sektörlerinde çalışan insanlar yer aldı. GoDaddy ile Kobi Sohbetleri etkinlik serisinin bir parçası olarak Kasım ve Aralık ayları için de birer etkinlik organize edildi. Bu etkinlikler girişimcilik ve teknoloji ile ilgili çeşitli konulara odaklanacak.

GoDaddy Türkiye’deki küçük işletmelere kendi dijital kimliklerini oluşturmaları ve işletmelerini büyütmelerine yardımcı olmak için alan adı, web sitesi kurulum araçları, hosting, Yönetilebilir WordPress, web sitesi güvenliği, online pazarlama, e-posta ve Office gibi araçlar sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için: tr.godaddy.com

Etiketler: » » » » »
Share
4458 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?