logo

HUAWEI WATCH FIT Ailesi Sağlıklı Yaşamın Kapılarını Açıyor

Huawei, WATCH FIT Ailesi kullanıcılarını sağlıklı bir yaşam için desteklerken aynı zamanda moda, stil ve estetik ihtiyaçlarına da yanıt veriyor.

HUAWEI Watch Fit Elegant

HUAWEI WATCH FIT Elegant, cilalı cam yüzey ve paslanmaz çelik saat gövdesini tamamlayan yumuşak floroelastomer kayış kullanılarak, daha fazla dayanıklılık ile tüm gün rahat kullanım için ergonomik olarak tasarlandı. Etkileşimli ve ilgi çekici fitness kursları her zaman HUAWEI WATCH FIT Serisi’nin benzersiz bir özelliği olmuştur. 96 egzersiz modunun yanı sıra, omuzlarda ve boyunda yağ yakma, tonlama ve gerginliğin azaltılması dahil olmak üzere en yaygın fitness çalışmalarını hedeflemek için 12 kolay fitness sınıfı geliştirildi. Zaman veya yer konusunda herhangi bir kısıtlaması olmayan bu kurslar ile kullanıcılar evde veya ofiste kısa sürelerle çalışabilirler.

12 iç mekan antrenman kursunun yanı sıra HUAWEI WATCH FIT Elegant, tüm yeteneklerden koşucular için 13 yerleşik koşu kursuna da sahip. Akıllı saat kullanıcı koşarken yerleşik GPS ve çoklu sensörlerin yardımıyla tüm koşuyu analiz ediyor. Huawei’nin akıllı teknolojisi, kullanıcılara antrenman verimliliklerini artırmak ve yaralanma olasılığını önlemek için gerçek zamanlı koşu rehberliği ve antrenman tavsiyeleri veriyor.

HUAWEI WATCH FIT Elegant, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Huawei Online Mağaza üzerinden, 1.499 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor. Vade farksız 4 taksit imkanından yararlanabilecek tüketiciler, aynı zamanda 119 TL’ye uzatılmış garanti de alabiliyorlar.

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-watch-fit-elegant/

HUAWEI Watch Fit mini

HUAWEI WATCH FIT mini’nin saat gövdesi ve kulpları titanyum alaşımı, paslanmaz çelik, seramik ve diğer malzemelerden daha hafif olan alüminyum alaşımı ile üretildi. Kayışı hariç 20 gram ağırlığındaki HUAWEI WATCH FIT mini ister deri kayış ister yumuşak, cilt dostu, anti-alerjik floroelastomer saat kayışı olsun, kire ve tere karşı dayanıklı. Saat gövdesinin yüzeyi, kayışın kenarı ve kullanıcılarla temas eden yüzeyler özenle işlendi. Zarif, kavisli tasarım, giyerken rahat bir dokunuş sağlıyor. Açık altın kare saat kasası, Buzlu Beyaz ve Kahve deri olmak üzere iki farklı renkte klasik saat kayışı ile eşleştirilerek kullanıcılara daha fazla seçim özgürlüğü sunuyor. Farklı renklerin kombinasyonu, her kullanıcı için çeşitli stil ihtiyaçlarını karşılıyor.

HUAWEI WATCH FIT mini, kullanıcıların iyi egzersiz alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olmak için 96 kapsamlı egzersiz moduna ve egzersiz teşvik sistemine sahip. Otomatik antrenman algılama, doğru antrenman verileri izleme ve profesyonel antrenman rehberliği sayesinde kullanıcıların fitness seviyelerini daha iyi yönetmek için planlarını zamanında ayarlamalarına yardımcı oluyor.

Kapalı ve açık alanda koşma, bisiklete binme, ip atlama, eliptik makine, kürek çekme vb. dahil 11 profesyonel egzersiz modunun yanı sıra, fitness, top oyunları, dans, boş zaman egzersizi ve doğa sporları dahil 85 egzersiz modu var.

HUAWEI WATCH FIT mini, Huawei giyilebilir cihazlar ailesinin uzun pil ömrü özelliklerini devralarak gün boyu kesintisiz ve kapsamlı sağlık yönetimi sağlıyor. Tipik kullanımda 14 günlük pil ömrünü ve yoğun kullanımda 10 günlük pil ömrünü destekliyor.

HUAWEI WATCH FIT mini, vade farksız 4 taksit imkanıyla 1.199 TL satış fiyatı ile Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. Vade farksız 4 taksit imkanından yararlanabilecek tüketiciler, aynı zamanda 119 TL’ye uzatılmış garanti de alabiliyorlar. Ayrıca Watch Fit mini ile birlikte FreeBuds 4i satın alındığında toplam sepet tutarına yüzde 10 indirim daha yapılıyor.

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-watch-fit-mini/

Etiketler: »
Share
983 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?