logo

ICBC Turkey Müşterileri, Türkiye’deki Tüm Bankaların ATM’lerinden Ücretsiz Para Çekebilecek

ICBC’nin Türkiye’ye özel geliştirdiği mobil bankacılık uygulaması yenilendi. ICBC Turkey müşterileri, yeni uygulamayı kullandıkları sürece Türkiye’deki tüm bankaların ATM’lerinden ücretsiz para çekebilecek.

Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekimi

ICBC Turkey mobil bankacılık uygulaması, Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden ücretsiz para çekmenin yanında ücretsiz EFT ve havale imkanı da sunuyor. Kullanıcı dostu tasarımı ve işlem hızı bakımından fark yaratıyor. Kart bilgilerine gerek olmadan şifre alma, ek bir şifre girmeden sanal kart işlemi yapma, kişiselleştirilebilir menü yapısı, cihaz sallandığında müşteri hizmetlerine kolayca ulaşılabilmesi gibi birçok yenilikçi özelliği barındıran uygulama tasarlanırken, ilk kez mobil bankacılık uygulaması kullanacak kişilerin dahi yardım almadan işlem yapması hedeflendi.

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Gao Xiangyang “6 yıldır üst üste dünyanın en büyük bankası unvanının sahibi olan ICBC, faaliyet gösterdiği her ülkede olduğu gibi Türkiye’deki müşterilerine de en iyi hizmeti vermek için aralıksız çalışıyor. Yaptığımız her projede olduğu gibi bu projede de müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını birinci sıraya koyduk ve ICBC’nin gücünü müşterilerimizin memnuniyeti için kullanmak istedik. Bu amaçla, yeni mobil bankacılık uygulamamıza giriş yapan tüm müşterilerimizin sayı sınırı olmadan Türkiye’deki tüm bankaların ATM’lerini ücretsiz kullanacakları bir kampanya hayata geçirdik” dedi.

Kampanya süresince ICBC Turkey müşterileri yeni mobil bankacılık uygulamasına giriş yaptıkları her ay Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden 200 TL ve üzeri para çekme işlemleri için ücret ya da komisyon ödemiyor.

ICBC Turkey markasıyla 2015 yılının Mayıs ayından bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC, yeni mobil bankacılık uygulaması ile kurumsal bankacılıkta olduğu gibi bireysel bankacılık alanında da iddialı olduğunu gösteriyor.

Etiketler: »
Share
4362 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?