logo

İnnova’nın Lega Ürün Ailesiyle Teknoloji ve Hukuk Ortak Platformda Buluşuyor

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz

İnnova, dev holdinglerden hukuk bürolarına, esnaftan KOBİ’ye kadar tüm şirketlerin önemli zaman ve maliyet ayırdığı hukuksal süreçlerin takibi için teknolojinin gücünü kullanarak, süreçlerini tek merkezden kolayca takip edebilmeleri amacıyla LEGA ürün ailesini geliştirdi. İnnova, geniş bir son kullanıcı kitlesine hitap eden tahsilat odaklı kurumların idari ve yasal takip süreçlerini kolaylaştıran LEGA ile zengin kurumsal çözüm portföyünü daha da genişletti. LEGA ürün ailesi; LEGA, LEGA Lite ve LEGA Cloud adlı üç ayrı üründen oluşuyor.

LEGA ürün ailesi yüksek güvenlik ve performans özellikleriyle kurumların ihtiyacına eksiksiz yanıt veriyor”

9 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, sahip oldukları deneyim, bilgi birikimi ve uzman kadrolarıyla tüm sektörlerde faaliyet gösteren kurum ve şirketlere anahtar teslim çözümler sunduklarını vurguladı. Çözüm ortaklarıyla birlikte farklı sektörlere birçok alanda geliştirdikleri teknolojik çözümler ve uygulamalarla sektörlerine öncülük ettiklerini kaydeden Ersöz “LEGA ürün ailesini 20 yıllık bir tecrübe ile kurumların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdik. Kurumlara sunduğumuz uçtan uca hukuk otomasyonu, idari ve yasal takip çözümlerimiz LEGA sayesinde firmalar zamandan ve insan kaynağından büyük tasarruf elde ediyor. Bunun sonucunda da verimliliklerini yükseltirken, yapmaları gereken asıl işlerine daha fazla odaklanabiliyorlar. LEGA ürün ailesinde yer alan LEGA Cloud ürünümüzün 2016 yılında Euro Cloud Ödüllerinde En İyi Sektörel Bulut Çözümü olarak Avrupa’da birinci seçilmesi de bizim için ayrıca bir gurur kaynağı” dedi. İnnova olarak yüzde 100 Türk mühendisliği ile ürettikleri ürün ve çözümlerle sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında önemli projelere imza attıklarını ve güçlü referanslar kazandıklarını belirten Ersöz “İnnova olarak kurumların ihtiyaçlarını yakından görerek geliştirdiğimiz LEGA ürün ailesi yüksek güvenlik ve performans özellikleriyle kurumların ihtiyacına eksiksiz yanıt veriyor. LEGA ürün ailesi idari ve yasal takip süreçlerini kurumlar için daha hızlı, etkili, güvenilir ve şeffaf hale getiriyor. Bürokratik prosedürler en aza indirilirken, sağlanan otomasyon ile işgücü karlılığı ve iç ve dış kaynakların kullanımında yüksek verimlilik elde ediliyor” dedi.

Hukuksal süreçlere pratik çözüm

İnnova’nın tüm ölçek ve sektörlerden kurumların ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği LEGA ürün ailesi sayesinde büyüklüğü ve hizmet verdiği sektör ne olursa olsun tüm kurumlar hukuki süreçlerini kolayca takip edilebiliyor, lehe ve aleyhe tüm icra ve dava süreçlerini birbiriyle ilişkili olarak yönetebiliyor. Erken dönem tahsilat süreçlerinde sonuç alınamamış, idari takip süreçleri başlamış tüm icra dosyalarının yönetiminde ise kurum içindeki avukatlar ve sözleşmeli hukuk bürolarının uyum içinde çalışmasını mümkün kılıyor. Böylece yasal ve idari takip süreçlerinin daha zahmetsiz yönetimini ve daha kısa sürede sonuçlanmasını sağlıyor. Tüm ürünleri Adalet Bakanlığı’nın Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) ile tam uyumlu olarak çalışan LEGA ürün ailesi, web tabanlı olarak geliştirildi. Ürüne tüm web tarayıcılar üzerinden kurulum gerektirmeksizin her an, her yerden ulaşılabiliyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.innova.com.tr/yasal-takip

Etiketler: » »
Share
2423 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+6 = ?