logo

İnternet Mağazanızı Kolayca Kendiniz Açın !

mh_niyeo_web_gorsel

Bulut altyapısı üzerine kurulmuş, kolay kullanımı ve güçlü özellikleriyle kendini sürekli yenileyip geliştiren Niyeo internet mağazacılığı çözümü, Sono Yazılım tarafından duyuruldu.

El sanatları ile ilgilenenler, bayi ağını daha etkili kullanmak isteyen üretici ve dağıtıcılar, ticaretlerini internete taşımak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler, yeni pazarlara açılmak isteyen genç girişimciler, Niyeo internet mağazacılığı çözümü ile artık hedef kitlelerine online mağazaları aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilecek.

Herhangi bir teknik detayla uğraşmaya gerek kalmadan çok kısa sürede kurulabilen Niyeo internet mağazacılığı çözümü, farklı arka plan temaları, kullanıcının ihtiyacına göre planlara ilave edilebilecek, toplu e-posta, toplu kısa mesaj ve bayi yönetim modülü gibi ek özellikleri sunuyor.

Niyeo, e-ticarette teknik yükü hafifletiyor, geriye sadece satışa odaklanmak kalıyor

Niyeo sunduğu benzersiz özelliklerle kullanıcıların teknik detaylarla vakit kaybetmeden iş hedeflerine odaklanmasına imkan veriyor. Niyeo, tüm paket içeriklerinde en gelişmiş teknik özellikleri sunuyor, böylece daha az ürünle e-ticarete başlamak isteyenler de üst paketlerde yer alan aynı teknik özelliklerden faydalanabiliyor.

Sınırsız bant genişliği: Mağaza ziyaretçi sayısı (trafik) büyük olduğunda maliyetler arttığı için genelde bir bant genişliği limiti kullanılıyor. Niyeo, kullanıcılarına işlerini büyütme imkanı verecek sınırsız bant genişliği sunuyor. Kullanıcılar paketi ilk kez satın aldıktan sonra mağaza ziyaretçileri sayısı artsa bile ekstra bir ücret ödemeyeceklerini biliyor, böylece doğrudan maliyet kontrolü yapabiliyor.

Tema editörü: Kullanıcılar Niyeo üzerinde yer alan tema editörü sayesinde diledikleri temayı seçip fontlarını ve renklerini istedikleri gibi kişiselleştirebiliyor. Online mağazada temalar arasında geçiş yapıldığında bu değişiklik anında siteye yansıyor. Bu sayede site istenildiği zaman otomatik olarak özelleştirilmiş oluyor.

Ek Ürün Çeşitliliği: Bir üst pakete geçmek zorunda kalmadan, kullanıcıların satışa sundukları ürün sayısını arttırmalarını sağlıyor, maliyetleri azaltıyor.

E-posta Pazarlama: Toplu mailing yapabilmek için özel olarak yapılandırılmış sunucular üzerinde çalışan sistem sayesinde spam’a düşmeden on binlerce mail atma imkanı tanıyor.

Kısa Mesaj Pazarlama: Kullanıcıların ellerindeki telefon numaralarına SMS atarak tanıtım ve bilgilendirme yapabilmelerini sağlıyor.

Bayi Yönetim Modülü: B2B diye bilinen, kullanıcılarının bayilerine özel fiyat tanımlayarak sipariş ve ödeme almalarını sağlayan B2B paketini ayrı bir modül olarak satın alabilmek mümkün.

Güvenilir bir altyapı

Günümüzün en popüler ve güvenilir teknolojilerinden olan bulut teknolojisi sayesinde fiziksel bir kurulum gerekmeden (CD, DVD, USB, etc.) internetin olduğu her yerde ve her cihazda Niyeo ile online mağaza kurup yönetebilmek son derece kolay.

Yoğun ve küresel bir rekabetin yaşandığı internet ortamında başarılı olabilmek için yalnızca bir çevrimiçi mağaza olması her zaman yeterli olmuyor. Güvenilir bir teknolojinin müşteri odaklı bir yaklaşım ve doğru bilgiyle bir araya gelerek güçlü ve etkili araçları kullanıma sunması gerekiyor. Niyeo gerek kendi geliştirdiği (E-posta pazarlama aracı, tema kütüphanesi, vb.), gerekse kendi konularında uzman olan diğer teknoloji üreticileriyle girdiği işbirlikleriyle oluşturduğu Mağaza Uygulama ve Pazarlama Araçlarıyla kullanıcılarına güç, esneklik ve kolaylık sunuyor.

Ürün Fiyatları

Omini paketi: 50 aktif ürün sayısı, 5 adet e-posta adresi, aylık 100 SMS ve 250 toplu e-posta adedi sunan paketin fiyatı KDV dahil 219$.

Omidi paketi: 500 aktif ürün sayısı, 10 adet e-posta adresi, aylık 200 SMS ve 500 toplu e-posta adedi sunan paket KDV dahil 389$.

Omaxi paketi: 5.000 aktif ürün sayısı, 25 adet e-posta adresi, aylık 300 SMS ve 1000 toplu e-posta adedi sunan paket KDV dahil 579$.

Omega paketi: Sınırsız ürün sayısı, 50 adet e-posta adresi, aylık 500 SMS ve 2000 toplu e-posta adedi sunan paket KDV dahil 799$.

www.niyeo.com

Etiketler: » »
Share
2317 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?