logo

Media Markt İzmir’deki 4’üncü Mağazasını Bornova’da Açtı

mh_media_markt_bornova

İzmir Point Bornova AVM’de açtığı 1.230 metrekarelik mağazasıyla İzmirli tüketicilerine daha da yakınlaşan Media Markt, yeni konsept mağazasında beyaz eşyadan cep telefonuna, televizyondan küçük ev aletleri ve tabletlere kadar binlerce ürünü açılışa özel kampanyalı fiyatlarla sunuyor.

360 derece perakende çözümü ve ürün deneyimleme alanlarıyla alışverişi keyifli hale getiren Media Markt, birden fazla kanalı entegre ettiği dijital çözümleriyle de fark yaratıyor. Media Markt’ın çoklu kanal stratejisi kapsamında tüketiciler, mağazadaki kaçırılmayacak Media Markt tekliflerine ek olarak, istedikleri ürüne mağazada belli alanlara yerleştirilen özel dokunmatik ekranlardan da ulaşabilecekler. Böylece tüketiciler Media Markt’ın bol çeşit sunan dünyasını keşfederek alışılmışın dışında bir alışveriş keyfi sürebilecekler.

Media Markt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım Perakende sektörü, dinamizmin ve değişimin dünyasıdır. Bu dinamizmin öncüsü olarak hayata geçirdiğimiz yeni konsept mağazalarımıza bir yenisini daha eklemekten dolayı çok mutluyuz. İzmirliler teknoloji alışverişini çok seviyor ve yenilikleri yakından takip ediyor. Media Markt olarak tüketicilerimizi dinledik ve daha önce olmadığımız Bornova’da açtığımız mağazamızla onların yakınına geldik. Bundan böyle İzmirli teknoloji severler, Media Markt’ın 4. mağazasında da 50 bine varan ürün çeşitliliği arasından seçtikleri ürünlere düşük fiyat ve üstün kaliteli servisimizle sahip olabilmenin keyfini süreceklerdedi.

Toplam 21 profesyonel satış danışmanının görev aldığı mağazada, açılışa özel teklifler de dikkat çekti. Açılışta iPhone6 2,699 TL yerine 2,199 TL’den, LG Full HD Smart Led TV 1,999 TL yerine 1,499 TL’den, Intel Core i3 işlemci Dell dizüstü bilgisayar 1,599 TL yerine 1,099 TL’den, Canon fotoğraf makinesi ise 1,499 TL yerine 1,249 TL’den alıcısını buldu. Tüm bu fırsatlara özel anlaşmalı bankadan yüzde 0 faizli 12 ay vadeli kredi imkanı da tüketicileri bekliyor. Media Markt, açılışın yanı sıra yıl boyu sürecek kampanyalardan yararlanmak isteyen herkesi Bornova mağazasına davet ediyor.

www.mediamarkt.com.tr

Etiketler: » »
Share
2600 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?