logo

Microsoft’un Excel Yarışmasının Türkiye Ayağı Başlıyor

mh_microsoft_excell_benden_sorulur

Microsoft’un bu yıl ilk kez dünya çapında düzenlediği Excel yarışmasının Türkiye ayağı başlıyor. Türkiye’de yaşayan Türk vatandaşlarının katılabildiği yarışma sonucunda birinci olan kişiye Asus Zenbook Flip dizüstü bilgisayar hediye edilecek. Yarışmada veri yönetimi, veri görselleştirme ve formül yazma gibi Excel konularında uzmanlık gerektiren işlemler yapılması istenecek.

Excel konusunda uzman olan herkese açık olan yarışma üç aşamada gerçekleştirilecek. Yarışmanın birinci aşaması 12-28 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan bu aşamanın ardından yarı final 2 Kasım – 9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışmanın finali ise 25 Kasım 2016 tarihinde İstanbul’da Microsoft Türkiye ofisinde gerçekleştirilecek. Burada birinci seçilen kişi Türkiye şampiyonu ilan edilecek ve hediye olarak Asus Zenbook Flip dizüstü bilgisayar almaya hak kazanacak.

Yarışmanın Türkiye şampiyonu, 2017 yılında dünya çapında yapılacak Excel yarışmasına katılma hakkı kazanacak. Ülke şampiyonlarının katılacağı dünya şampiyonası tek aşamada gerçekleşecek ve kazanan yarışmacı Seattle’da bulunan Microsoft kampüsüne gitme hakkı kazanıp, Excel mühendislerine yeni özellikler önerme ve onlarla sohbet etme şansına sahip olacak.

Excel yarışması ile ilgili bütün detaylar ve katılım için www.excelbendensorulur.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: »
Share
1801 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?