logo

MSI, Liam Talbot Racing İle İşbirliği Yapıyor

mh_msi_isbirligi

MSI, 2015 yarış sezonunda odağı prestijli Blancpain Endurance serisi olan Liam Talbot Racing (LTR) ile teknik işbirliği yaptığını duyurdu.

Bu işbirliği sayesinde özellikle yeni MSI GE62 olmak üzere MSI notebook bilgisayarlar Liam Talbot Racing tarafından pist performanslarının pist dışı analizlerde hatasız ve kararlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak. Video kayıtları, foroğraflar ve telemetri gibi yüzlerce verinin her haftasonu teker teker işlenmesinde yüksek performans, kararlılık ve taşınabilirlik gibi etkenler öne çıkıyor. İşbirliğinin bir parçası olarak MSI logosu da Monza’daki ilk turda Talbot’un Kessel Racing Ferrari 458 Italia GT3 #111 yarış arabasında sergilenecek.

LTR pilotu Liam Talbot Sürekli seyahat ettiğimiz için sistemin mobil olması büyük kolaylık sağlıyor. Bizim kadar sık seyahat ediyorsanız, kurtulabildiğiniz her gram ağırlık altın değerinde. Kişisel olarak ben video analizleri ve telemetri ölçümleri için kullanıyorum. MSI’ın ekibe katılması pist dışı süreçlerimizde bize muhteşem bir akıcılık sağlıyor.  Ayrıca burada Monza’da klasman birinciliği kazandık. MSI olmasaydı bunu başaramazdık”  dedi.

LTR takım direktörü David Hardman “Kişisel olarak, MSI markası ile çalışmaktan büyük heyecan duyuyorum. Teknik bir ortak arayışına girdiğimizde, özellikle istediğimiz bazı ana DNA paramatreleri belirledik. MSI, bu gereksinimlerin hepsini, hatta daha fazlasını karşılıyor! Bundan daha mutlu olamazdım” dedi.

MSI Notebook Pazarlama Müdürü Jonas Klar, işbirliği ile ilgili olarak LTR takımı profesyonellerden oluşuyor ve tek amaçları sınırları zorlayıp performansı maksimum seviyeye taşımak. Düşündüğünüzde, Gaming bilgisayarlarımız ve yarış arabaları arasında birçok ortak nokta var. Biz de performansı arttırırken ağırlığı düşürmeye çabalıyoruz. Liam Talbot Racing takımına bu felsefeyi yansıtan birkaç GE62 sunduk ve 2015 sezonunda takımın bir parçası olmaktan son derece mutluyuz. Ayrıca #111 aracının üzerinde MSI logosunun yer alması markamıza paha biçilmez bir görünürlük sağlayacak. Monza’da ilk sıradan başlaması ve klasman birincisi konumu da düşünüldüğünde hem sezon boyunca hem de gelecekteki işbirliğimiz anlamında büyük bir heyecan dedi.

Liam Talbot Racing ve MSI işbirliği ile 2015 yarış sezonu sayesinde birçok yeni projeler öngörülüyor. Bunlara Blancpain Endurance serisi kampanyasının yanı sıra MSI GT72 için tasarlanacak bir yarış simülatörü ve MSI Workstation bilgisayarların veri analizi için kullanılması da dahil.

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
1920 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?