logo

Pronet Mobil Panik Butonu Yenilendi

Acil durum yardım/panik uygulaması “Pronet Mobil Panik Butonu”, güncellenen yeni özellikleri ve Alarm Haber Alma Merkezi desteği sayesinde yalnızca ev ve iş yerlerinde değil, hayatın her anında sizin için güvenli bir alan oluşturuyor. Eklenen canlı takip özelliği ile acil durum anında kullanıcının konumunu hem Alarm Haber Alma Merkezi hem de kullanıcının yakınları haritadan canlı olarak takip edebiliyor.

App Store ve Google Play üzerinden cep telefonlarına indirilebilen uygulama, eklenen yeni özelliklerle artık mevcut alarm sistemi kullanıcısı olsun olmasın tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. Dileyen herkes, App Store ve Google Play’den uygulamayı indirip ücreti karşılığında kullanabiliyor. Üstelik aile paketi üyeliği ile sevdiğiniz 3 kişiyi daha uygulamaya ekleyerek, güvende olmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Tek dokunuşla acil durum sinyali

Tek bir dokunuşla acil durum sinyali gönderen “Mobil Panik Butonu” ile acil bir durum yaşayan ya da sağlık yardımına ihtiyaç duyanlar, kısa bir süre içinde önceden belirledikleri yakınlarına haber iletebiliyor. Mobil uygulama, sisteme tanımlanan kişilere acil durum bilgisi ve konumunuzu bildiriyor. Eş zamanlı olarak Pronet Alarm Haber Alma Merkezi de devreye giriyor. Hemen kullanıcı aranıyor. Gerekli durumlarda ise Alarm Haber Alma Merkezi kullanıcı ile yardım ekipleri arasında bağlantı kurarak destek sağlıyor. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, 7/24 kesintisiz hizmet vererek acil yardıma ihtiyaç duyabilecek kullanıcılarının her türlü güvenlik ihtiyacına anında yanıt vermeye çalışarak, onların yanında olmayı sürdürüyor.

Yardıma ihtiyacınız olduğu yerin adresini belirtmeye gerek olmadan hızlı destek

Alarm Haber Alma Merkezi, acil durumun teyit edilmesiyle birlikte adres ya da isim belirtmeye gerek kalmaksızın ihtiyaç duyulan polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine yönlendirmesini de sağlayabiliyor.

Canlı lokasyon takibiyle yakınları kullanıcının nerede olduğunu takip edilebiliyor

Canlı lokasyon takibi özelliği sayesinde ise, uygulamayı kullanan kişinin yakınları acil durumlarda kişiyi canlı olarak takip ederek, bulunduğu konumu görebiliyor. Aynı zamanda Alarm Haber Alma Merkezi de canlı lokasyon takibine devam ediyor. Böylece, herhangi bir acil durum veya tehlike halinde kullanıcının nerede olduğu telefon, tablet ya da bilgisayardan web servisleri üzerinden anında görülebiliyor ve gerekli durumlarda polis, ambulans veya itfaiye lokasyona hızla yönlendiriliyor.

Deprem anında yalnız değilsiniz

Kullanıcıların, deprem anında düdük sesi çıkarıp el feneri özelliğini kullanabilmesi de Pronet Mobil Panik Butonuna eklenen en yeni özellikler arasında yer alıyor. Pronet, deprem çantalarının olmazsa olmazı düdük ve el feneri gibi ihtiyaçları Mobil Panik Butonu ile uygulama üzerinden kullanıcılara sunarak, gerekli olan ses ve ışık desteğini sağlıyor.

Sevdikleriniz için endişelenmeye son

Pronet Mobil Panik Butonu, evde bakıma muhtaç yakınlarımız, yalnız yaşayan aile büyüklerimiz ve evde ya da sokakta, yanlarında olamadığımız zamanlarda güvenliğinden endişe ettiğimiz çocuklarımız için de tek bir tuşla ihtiyaç duydukları yardıma ulaşabilecekleri kadar kolay bir kullanıma sahip. Uygulama sayesinde acil bir durum yaşayan ya da sağlık yardımına ihtiyaç duyan kullanıcıların, yakınları bile daha yanlarına varmadan, Pronet Alarm Haber Alma Merkezi acil yardım ekiplerine yönlendirmesiyle gereken yardımı onlara ulaştırılabiliyor. Siz, sevdiklerinizin yanında olmasanız da Pronet, onların her daim yanında olmaya devam ediyor.

Etiketler: »
Share
971 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?