logo

Ramazan’ın Keyfi 34’te Çıkar

mh_34_restaurant

Grand Hyatt Istanbul bünyesinde hizmete giren ve şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiren 34, Ramazan ayında zengin iftar menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazır. Aile bireyleri, iş arkadaşları, dostlarla paylaşılacak iftar sofralarının en özgün mekanlarından olan 34, kalabalık ya da küçük iftar sofraları için ideal bir adres…

Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan lezzetleriyle ve kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, iftar sofralarını ayrıcalıklı bir lezzet yolculuğuna dönüştürüyor. Sevdikleriyle unutulmaz bir Ramazan deneyimi yaşamak isteyenler, 162 kişilik restoranın ferah atmosferinde, şehrin ortasına gizlenmiş bahçesinde ya da 10 kişilik özel bölümünde konuklarını ağırlayabilir ve iftardan sonra Gazebo’da nargile keyfi yaşayarak geceye devam edebilirler.

Ramazan boyunca a la carte menüye ek olarak sunulacak kişi başı 115 TL olan açık büfe iftarda, Osmanlı şerbetleri, meyve suları, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ücretsiz olarak ikram ediliyor. İftar, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için yüzde 50 indirimli olarak sunuluyor.

Etiketler: »
Share
2923 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?