logo

Simon-Kucher & Partners, Forbes’un Araştırmasında 2 Farklı Alanda Lider Oldu

Simon-Kucher Eş CEO’su Mark Billige

Forbes’un pazar ve tüketici analizleri şirketi Statista ile yaptığı Dünyanın En İyi Yönetim Danışmanlığı Şirketleri 2022 araştırmasında Simon-Kucher & Partners, 12 farklı alanda dünyanın lider danışmanlık şirketleri arasında gösterildi. Simon-Kucher & Partners “Pazarlama, Marka ve Fiyatlandırma” alanında 5 yıldız alan 5 şirketten biri olarak da öne çıktı.

Forbes ve Statista’nın global araştırmasında “Dünyanın En İyi Yönetim Danışmanlığı Şirketleri” listesi belirlenirken Danışmanlık Sektörü’nde faaliyet gösteren şirket çalışanlarının ve danışmanlık şirketlerinin müşterilerinin tavsiyesi dikkate alınıyor. Araştırmada Simon-Kucher & Partners otomotiv, bankacılık, sigorta ve finansal kurumlar, kimya ve ilaç, inşaat ve altyapı, tüketim ürünleri ve perakende, veri analitiği ve büyük veri, sağlık ve yaşam bilimleri, endüstriyel ürünler ve hizmetler, internet ve e-ticaret, medya ve eğlence sektörleri’ndeki performansının yanında pazarlama, marka, fiyatlandırma, satış, CRM ve strateji alanlarındaki hizmetleriyle “Dünyanın En İyi Yönetim Danışmanlığı Şirketleri 2022” listesinde yer aldı.

“Ödül ekibimizin üstün yeteneğinin bir kanıtı”

Hem Danışmanlık Sektörü’ndeki meslektaşlarından hem de her gün birlikte çalıştıkları müşterilerinden gelen geri bildirimler sonucu böyle prestijli bir listede yer alarak ödüllendirilmenin çok anlamlı olduğunu belirten Simon-Kucher Eş CEO’su Mark Billige “Gördüğümüz bu takdir, toplam 27 ülke ve 42 ofiste faaliyetlerini yürüten 2000’den fazla kişilik Simon-Kucher & Partners ekibinin özveri ve bağlılığının doğrudan bir yansıması. Sıkı çalışmanın, uzmanlıkların ve olağanüstü hizmetlerin danışmanlık sektöründe ve hizmet verdiğimiz alanlarda fark edilmesi mutluluk verici. Bu ödül, küresel ekibimizin üstün yeteneğinin de gerçek bir kanıtı niteliğinde” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1241 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?