logo

Sınırsız Pizza Keyfi Geri Döndü

mh_pizza_hut_sinirsiz

Pizza Hut, çok beklenen sınırsız pizza kampanyasını uzun bir aradan sonra yeniden başlattı. Farklı damak tatlarına yönelik pizzalarını ve hamur alternatiflerini “Sınırsız Menü” için bir araya getiren Pizza Hut, müşterilerine açık büfeden doyuncaya kadar pizza yeme fırsatı sunuyor. “Sınırsız Menü”, Pizza Hut’un en çok tercih edilen 4 pizza çeşidi, sofralarımızın vazgeçilmezi çorba ve sınırsız çaydan oluşan içeriğiyle haftanın her günü 13.90 TL’den satılıyor.

Pizza Hut’un açık büfe seçeneğinde Akdeniz, Margherita, 4 Mevsim ve karışık pizza gibi en çok satılan ve farklı damak zevklerine hitap eden çeşitler farklı hamur alternatifleriyle yer alıyor. Yerel sofra alışkanlıklarına ve damak tadına da odaklanan Pizza Hut, bu kampanyasında sınırsız çay ve çorba keyfi de sunuyor. Bu 4 farklı pizza ve Pizza Hut’un tüm diğer lezzetlerini hızlı ve sıcak paket servis imkanıyla ev ve iş yerlerine de sipariş etmek mümkün.

Haftanın her günü geçerli olan kampanya Pizza Hut’un Aksaray (Historia), AFM, Cevahir, Profilo, Levent, Altıyol, Beşiktaş, Galleria, Torium, Pelikan, Bursa Meydan, Eskişehir Espark ve Olivium Ankara Kızılay restoranlarında geçerli.

Etiketler: » » » »
Share
5217 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?