logo

“Televizyon Teknolojilerine Doping Etkisi” İle Bakış Açınız Değişecek

mh_atif_unaldi_kitap

Teknolojinin geldiği nokta kuşkusuz herkes için merak uyandırıyor. Telefon, bilgisayarlar ve televizyondan sonra hızla hayatımızı değiştiren, en az bunlar kadar hayatımıza yerleşen “televizyon teknolojileri”… Artık evimizde televizyonda sadece dizi, film ya da program izlemekle kalmıyoruz, oyun oynuyor, farklı uygulamaları ekrana taşıyabiliyor, sosyal medyaya ulaşabiliyor ve internetin sunduğu sonsuz bilgi kaynağına doğrudan erişebiliyoruz.

Peki neydi bu kullanıcılara yepyeni bir dünyanın kapılarını açan minik kutular? Hep duyduğumuz OTT TV aslında ne demekti? Gazeteci, yazar ve eğitmen Atıf Ünaldı’nın kalemiyle, hayat bulan “Televizyon Teknolojilerine Doping Etkisi” adlı kitap bu sorunun yanıtını veriyor. IPTV ile başlayan televizyonun, internet ile buluşması ve dönüşümü kitapta en yalın haliyle aktarılıyor. IP TV ile başlayan ve OTT TV olarak bugünkü şeklini alan teknoloji ile hem televizyonun interaktif bir mecra olması ve hem altyapı hem de görünen yüzündeki değişiklikler kullanıcıya açıklayıcı bir dilde anlatılıyor.

Ayrıca ikinci ekran uygulamaları, televizyonunu interaktif yapmak amacı ile kullanılan bütün yan mecraları da bu kitabın ilgi çeken başlıkları arasında. Millenicom’un desteği ile hazırlanan ve kaynak niteliği taşıyan kitap teknoloji tutkunların arşivinin bir parçası olmaya aday.

Kitap Amazon üzerinden satışa sunulmuştur. http://tinyurl.com/atifunaldicomtr7 adresinden kitaba ulaşabilirsiniz.

Etiketler: » » » » »
Share
2764 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?