logo

Tiyatro Frankfurt, “Kim Geldi” Oyunu İle İstanbul’da Gala Yaptı

16 yıldır Almanya’da Türk Tiyatrosu’nu ve Türkçe dilini başarıyla ve gururla temsil eden Tiyatro Frankfurt, Almanya’da Türkçe tiyatro sloganı ile 6 yıldır Genel Sanat Yönetmeni Kamil Kellecioğlu Başkanlığında “Frankfurt Türk Tiyatro festivali”ni organıze ederek Alman izleyicileri, Türk Tiyatrosu ile buluşturmak gibi çok önemli bir görevi de yerine getiriyor.

İstanbul’da Görkemli Gala

Tiyatro Frankfurt “Kim Geldi” oyunu ile Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gala yaptı. Süpervizörlüğünü büyük usta Ayla Algan’ın yaptığı, Zeynep Yıldız’ın yazıp yönettiği oyunda Ayşe Tunaboylu, Ömer Fırat Köker, Nurten İnan, Çiğdem Özkurt Spickermann ve Kamil Kellecioğlu rol alıyor.

Tiyatro Frankfurt’un Sanat Danışmanı Nedim Aka’nın organizatörlüğünde gerçekleşen ve büyük ilgi gören geceye tiyatro ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Katılanlar arasında Ayla Algan, Oya Başar, Tamer Levent, Serap Aksoy, Sercan Badur, Özgül Sağdıç, İpek Erdem, Emine Ün, Nur Onur, Frankfurt’ta görev almış eski büyükelçiler, Almanya ve Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen sanat temsilcileri ve yapımcıları, Şehir ve Devlet Tiyatroları’ndan birçok oyuncu ve yönetmen ile basın dünyasından birçok isim bulunuyordu. Büyük beğeni toplayan ve ayakta alkışlanan oyun sonunda Tiyatro Frankfurt adına Genel Sanat Yönetmeni Kâmil Kellecioğlu tüm konuklara teşekkür konuşması yaptı ve tüm ekip basın mensuplarına anı fotoğrafı için sahnede bir araya geldi.

Etiketler: » » »
Share
3758 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?