logo

Turkcell Superonline’dan Esnafa Özel İki Kampanya

mh_superonline_telefon_kampanya

Turkcell Superonline daha fazla kişinin internete erişmesini sağlamak için esnaflara özel iki kampanya birden düzenledi. Sabit numarasını Turkcell Superonline’a taşıyan ya da yeni numara alan esnafları kapsayan kampanyadan faydalanmak isteyenlere ışık hızında fiber internet ve sabit telefondan her yöne konuşabileceği aylık 200 dakika hediye ediliyor. Bu kampanyaya katılanlar ilk 6 ay boyunca sınırsız internet ve hediye dakikaları için sadece 9.99 lira ödüyor. Geri kalan 18 ayda ise 59.99 TL ödüyor. Bu kampanyaya katılan aboneler ayrıca sabit telefon ücreti de ödemiyor. Kampanya kapsamında abonelere sadece sabit telefon ücreti giderlerinden aylık 38 TL tasarruf etme imkanı sağlanıyor.

Sınırsız Yalın ADSL internet ayda sadece 45 lira

Turkcell Superonline, Yalın ADSL kampanyasında ise sabit telefon numarasını Superonline’a taşıyan ya da yeni sabit hat alanlara ayda 45 liraya 16 Mbps’ye kadar Limitsiz internet ve 200 dakika her yöne ses hediyesi sağlıyor.

Turkcell’e numarasını taşımak isteyen ya da Turkcell’den yeni hat almak isteyen esnafların diğer iletişim ihtiyaçları da unutulmadı. Bu kapsamda Turkcell numarasını taşıyan ya da yeni hat alan esnaflara üç ayrı paket seçeneği sunuyor. Esnaf, her yöne 500 dakika ve 2 GB interneti 29 TL’ye, her yöne 1000 dakika konuşma ve 2 GB interneti 39 TL’ye ya da her yöne 2000 dakika konuşma ve 4 GB interneti 59 TL’ye alabilecek.

Etiketler: »
Share
2442 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?