logo

Aya Gallery & Müzayede Evi, Sezonun Son Müzayedesini Gerçekleştirdi

AYA Gallery & Müzayede Evi’nin 11 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu sezonun son müzayedesinde 50 lot 100 liradan satışa sunuldu.

Kuruculuğunu yaptığı AYA Gallery Yöneticisi Yuliya Ergene, sezonun son müzayedesini yine büyük bir keyifle ve heyecanla sanatseverlere sundu. Genç sanatseverlerin aileleriyle birlikte müzayedeye katılması renk kattı. Birkaç eserde rekabet ortamı kızıştı ve eğlenceli dakikalara neden oldu. Yazın Yuliya Ergene ve Rahmi Çöğendez’in ortak sunumuyla Bodrum’da Oasis AVM’de bir müzayede daha gerçekleşecektir.

Yuliya Ergene sezonun son müzayedesiyle ilgili olarak “Sezon boyunca yaptığımız tüm işlerden gurur duyuyorum. Birbirinden güzel sergiler ve müzayedeler gerçekleştirdik. Hepsi çok değerli ressamlarla tanıştık, sizleri de tanıştırdık. Bu müzayedemizi de koleksiyonerler ve koleksiyonerliğe başlamak isteyenler için bu sezon bütün eserleri 100 liradan başlayan bir fırsatla sonlandırmak istedik. Çünkü insanların orijinal ve eşsiz eserlere sahip olmalarını ve açık arttırma heyecanını birlikte yaşamayı istiyoruz. Duvarların orijinal eserlere kavuşması ve renklerin hayatınıza olan etkisinden asla vazgeçmeyin. Unutmayın hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil, fırça bizim elimizde. Yeni sezonda yine hep beraber daha da büyüyerek, daha güçlü bir aile olacağız. Yaz sürecinde karma sergimiz devam edecek. Gönlünüzü sanata açmaktan korkmayın ve bizimle kalmaya devam edin” dedi.

Etiketler: » »
Share
3594 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?