logo

ininal Kart Artık Çipli ve Temassız Özellikli

ininal, 2020 yılına kart özelliklerini geliştirerek başladı. 4 milyon ininal Kart sahibi, şimdi ininal Kart’larını hem çipli hem de temassız özellikleriyle kullanabilecek. ininal Kart’lara eklenen çip ve temassız özelliği ile kullanıcılar ödemelerini sıra beklemeden hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirecek. Aynı zamanda kullanıcılar ininal Kart’lara eklenen temassız özelliği ile 120 TL’ye kadar şifresiz işlem yapılabilecek.

ininal Kart’lara temassız ödeme ve çip özelliğinin gelmesiyle ilgili konuşan ininal CEO’su Ömer Suner “Son dört yılda temassız ödemelerin 17 katına çıkarak toplamda 502 milyon adede ulaştığını görüyoruz. BKM verilerine göre; temassız kart sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Her iki kredi kartından bir tanesinin temassız özellikli olduğu 2019’da, temassız kredi kartı adedi de 38 milyona ulaştı. Bugün artık günde iki milyondan fazla temassız işlem yapılırken, yüz yüze yapılan her yedi ödemeden biri temassız gerçekleşir duruma geldi. ininal ve kullanıcıları için 2020’nin oldukça hareketli geçeceğini belirtmiştik. Bu adımlarımızın ilkini kartlarımıza temassız özelliği ve çip ekleyerek attık. Artık ininal Kart kullanıcıları, ödemelerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilecek” dedi.

20 binden fazla noktada!

Kullanıcılar, yenilenen çipli temassız ininal Kart’lara Gittigidiyor, Hepsiburada ve N11’den hemen ulaşabilecekler. 1 Mart’tan itibaren yeni ininal Kart’lara D&R ve Teknosa’lardan da ulaşılabilecek.

Kullanıcılar ininal Kart’lara 75 binden fazla perakende ve ATM noktalarından bakiye yükleyebiliyor ve yükledikleri bakiyeleri dünyadaki bütün fiziki ve sanal alışveriş noktalarında harcayabiliyor.

www.ininal.com

Etiketler: » »
Share
3980 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?