logo

Panasonic, Yeni Video Kamerası AG-CX10’u Tanıttı

Yüksek özellikli optik performansı, kayıt seçenekleri ve canlı yayın için IP bağlantı özelliği bulunan Panasonic AG-CX10 modeli duyuruldu.

Yeni AG-CX10, yüksek özellikli optik performansa sahip. Entegre LEICA Dicomar Lensi de 25 mm2 geniş açıdan 600 mm tele açıya kadar güçlü bir optik 24x zoom sunuyor. Öte yandan i.ZOOM ise 4K çözünürlükte 32x ve FHD çözünürlükte 48x yakınlaştırmaya ulaşıyor. 4 sürücülü lens sistemi, dört lens grubunu birbirinden bağımsız olarak hareket ettiriyor ve bu şekilde kompakt gövde içinde 24x zoom imkanı sağlıyor.

Panasonic’in özel yüksek hassasiyetli Otomatik Odaklama (AF) özelliği hem 4K hem de Full HD kayıt için yüksek hızlı, doğru yüz tanıma ve odaklama sağlıyor. cihazda iki adet manuel kadran, seçilebilir 1/4, 1/16, 1/64 ND filtreler, yerleşik ve ayarlanabilir LED video ışığı ve 24 bit lineer PCM ses kaydı bulunuyor.

Cihazın zorlayıcı düşük açılı ve geniş açılı kayıtlarda elde kullanımı oldukça kolay. Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğinin yanı sıra Elektronik Görüntü Sabitleme özelliği ile rotasyona bağlı bulanıklık dahil olmak üzere el titremesini 5 açıdan algılıyor ve düzeltiyor.

Video kamera, 10 bit kayıt için ayarlandığı zaman 4K 60 p 4:2:2 10 bit HDMI çıkışı sağlıyor ve harici bir kamera ile yüksek kaliteli görüntü yakalama özeliği sunuyor. Yeni ve yüksek verimliliğe sahip HEVC kaydı (LongGOP/10 bit 4:2:0/MOV), 200 Mbps yüksek bit oranında 50 p/60 p kayıt yapma imkanı sunuyor. Cihaz, dosya formatı olarak MOV, MP4 ve AVCHD formatlarının yanı sıra AVC-Intra100/503 desteği dahil olmak üzere yayın uygulamalarında kullanılmak üzere P2 MXF formatı ile AVC Ultra kodek ailesini de destekliyor.

Cihaz harici kayıt cihazları için Wi-Fi özelliği ile birlikte 3G-SDI çıkışına, USB 2.0 girişine, ana bilgisayarı üzerinden Ethernet çıkışına ve kayıt için üst düzey esneklik sunmak amacıyla canlı kamera olarak kullanılmak için NDI|HX4 uyumlu bir IP bağlantı özelliğine sahip.

3.5 tipi LCD monitör, parlak gün ışığında bile net görüntü sağlıyor ve menü öğelerinin seçimi için dokunmatik panelin kolay bir kullanım sunuyor. Eğilebilir vizör ve LCD çıkışı iş verimliliğini artırmak için kaydedilen görüntünün hem LCD monitörde hem de Elektronik Vizörde eş zamanlı olarak görüntülenmesini sağlıyor.

Daha fazla bilgi için: business.panasonic.co.uk/professional-camera/ag-cx10

Temel Özellikler

1. Sektörün çıkarılabilir tutamak ve LED ışığa sahip en küçük ve en hafif 4K 50 p/60 p video kamerası.

2. 25 mm geniş açıya, 24x optik zoom özelliğine ve hızlı yüz tanıma için otomatik odaklanma özelliğine sahip entegre Leica lens.

3. Yüksek kaliteli harici kayıt için 4K 4:2:2 10 bit HDMI çıkışı

4. 4K 60 p kayıt için HEVC Kodek

5. P2 MXF dosya formatında geleneksel HD kayıt için AVC Ultra Kodekler.

Etiketler: »
Share
1936 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?