logo

Shangri-La Bosphorus Yeni Yıla Hazır!

mh_shangri-la_bosphorus_yilbasi

Her yıl yeni umutların yeşerdiği, insanların sevdikleri için heyecanla planlar yaptığı en keyifli zamandır yeni yıl… Bu özel gecede 2015’e yepyeni deneyim ve paylaşımlarla “merhaba” demek isteyen misafirler için konforlu odaları, gurme restoranları ve huzur sığınağı CHI, The Spa ile Shangri-La Bosphorus, Istanbul, yeni yıl kutlamaları için birbirinden eğlenceli programlar sunuyor.

 IST TOO’da Gala Yemeği…

 Açıldığı günden beri dünya mutfağından sunduğu eşsiz tatlar ve göz kamaştıran Boğaz manzarası ile lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelen IST TOO, Executive şef Cyril Arrouard’ın hazırladığı 6 aşamalı özel yılbaşı menüsü ile 2014’e muhteşem bir şekilde veda etmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. Pek çok seçkin lezzetin yer aldığı menüde kaz ciğeri, kereviz sapı, kestane püresi ve bordelez sos eşliğinde dana fileto “Richelieu”, ıstakoz yahni ve deniztarağı gibi tatlar nefis bir yeni yıl sofrasının habercisi olacak. 20.00 itibariyle başlayacak canlı müzik programında ise, 6 kişilik bir orkestra ile klasik Viyana valslerinden, İtalyan napoliten şarkılara, kıvrak Latin ritimlerinden, Broadway müziklerine kadar geniş bir repertuvar yer alıyor. Yine yılbaşı gecesi çekiliş ile sınırsız ıstakoz brunch’ı, Shang Palace’da akşam yemeği, dünyadaki diğer Shangri-La otellerinde konaklama gibi sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da geceye hem heyecan hem renk katacak. 6 aşamalı set menü, limitsiz yerli içki, canlı müzik ve IST TOO’da yeni yıl programı, kişi başı KDV dahil 460TL. Bu özel geceyi havai fişek gösterisine şahitlik eden en güzel masalarda, pencere kenarında geçirmek isteyenler için ise kişi başı KDV dahil 510 TL.

Shang Palace’ta farklı bir deneyim…

Çinli baş aşçısı Tony Sum’ın spesiyaliteleri ve egzotik Kanton mutfağının iddialı lezzetleri ile misafirlerine sıra dışı bir lezzet deneyimi sunan Shang Palace’ta yeni yıl programı 20.00 itibariyle başlıyor. Siz, 7 aşamalı yılbaşı menüsünden birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakarken, caz kuarteti ile doyumsuz bir müzik ziyafeti yemeğinize eşlik ediyor. Shang Palace’ta yeni yıl programı, 7 aşamalı set menü, limitsiz yerli içki, canlı müzik performansı KDV dahil kişi başı 390TL.

Le Bar’da sınırsız eğlenceye doyun…

2014’ün son dakikalarında dilekler dilenip, geri sayım yapılırken misafirler Le Bar’ın keyifli ortamında sadece eğlenmeyecek, lezzetli şampanya ve atıştırmalıkların da tadına varacaklar. Bir şişe Champagne Louis Roederer, çikolatalı fondü, saat 02.00’de servise sunulacak gece büfesi, DJ performansı eşliğinde KDV dahil 2 kişi için 390 TL.

Yeni yılın ilk gününe keyifle başlayın…

IST TOO’nun özel yılbaşı menüsü ve keyifli yeni yıl programı sonrasında, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un konforlu odalarında pırıl pırıl bir güne uyanıp, özel brunch büfemizle lezzetli bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? CHI, The Spa’da %10 indirim fırsatı da sunan bu konaklama paketi iki kişilik gala yemeği ve yeni yıl brunch’ı dahil € 470’dan başlayan fiyatlarla… Shangri-La Bosphorus, Istanbul, yeni yıl kutlamalarını tam bir şölene dönüştürmek isteyenler için ise minimum 4 gece konaklayabilecekleri dopdolu bir paket sunuyor. İki kişilik gala yemeği, yeni yıl brunch’ı, açık büfe kahvaltı, CHI, The Spa’da hamam keyfi ve yine diğer bakımlarda uygulanacak %10 indirimden oluşan bu paket ise € 350’dan başlayan fiyatlarla misafirlerini bekliyor.

 Yeni Yılda, CHI, The Spa ile enerjiniz hep yüksek olsun…

Uzakdoğu’nun en eşsiz bakımlarını İstanbul’a getiren CHI, The Spa, yeni yılda, sizi yeni bakım ritüelleriyle tanıştırıyor. Geleneksel Uzakdoğu felsefesini Türk kültürünün karakteristik özellikleri ile birleştirerek misafirlerine sunan CHI, The Spa, avantajlı dört ayrı paket ile benzersiz bir deneyim vadediyor. Hem bireysel hem de çiftlere özel hazırlanan bu paketlerin içeriğinde hamamdan yüz masajına, aromatik banyo deneyiminden Philippine Hilot masajına kadar rahatlatıcı ve arındırıcı bir çok seçenek var. Çok özel organik ürün ve teknikler kullanılarak uygulanan masajlar yeni yıla girmeden önce sizi bambaşka hissettirecek. Otelde konaklayan misafirlerimize ek olarak yılbaşını evinde geçirmek isteyenler için de hem kendilerine hem de sevdiklerine armağan edebilecekleri bu paketler 400 TL’den başlıyor.

Yeni yıl ruhunu bütün bir ay yaşamak isteyen lezzet tutkunları için ise Lobby Lounge ve IST TOO, çay saatlerinize ve Pazar brunch’larınıza renk katacak. Aralık ayı boyunca 101 çeşit çay, kahve seçenekleri, tatlı ve lezzetli atıştırmalıklardan oluşan yılbaşı temalı çay saati büfesi her gün 14.30 – 17.30 saatleri arasında KDV dahil kişi başı 68 TL. Her Pazar 12.00 – 15.00 arasında servis edilecek olan “Yiyebildiğiniz kadar ıstakoz” brunch’ı sınırsız yerli içecek ve KDV dahil kişi başı 149 TL.

Etiketler: »
Share
2771 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?