logo

Sky Dome Lounge Yeni Menüsü İle Misafirlerini Ağırlıyor

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’un terasında yer alan ve Haliç manzarasına sahip Sky Dome Lounge, 01 Temmuz 2021 tarihi itibari ile yeni menüsü ile misafirlerini ağırlayacak.

Executive Chef Canap Varol liderliğindeki mutfak ekibi; yeni dönemde misafirlerine Anadolu medeniyetlerinin lezzetlerini, Akdeniz ve Levanten mutfaklarının özel tatları ile buluşturarak modern bir yorumla sunacak.

Yöresel ve organik ürünler kullanılarak hazırlanan menüde; Lübnan usulü humus, muammara, bademli pazı, vişne ve dut pekmezi ile lezzetlendirilen yaprak sarma gibi farklı soğuk tadımlar yer alıyor. Sıcak tadımlarda ise; deniz mahsullü patlıcan pabucaki, mantarlı Arancini, keçi peyniri ve pastırmalı kızarmış kabak çiçeği dolması dikkat çeken lezzetler.

Ana yemeklerde klasik tarifler dışında; elma püresi ve çikolatalı trüf sos eşliğinde dana yanak konfit ve sarımsaklı dağ mantarları ile limonlu somon şiş farklı lezzetleri denemeyi sevenlere hitap ediyor.

Açık ve kapalı alanları, ferah oturma düzeni, yüksek servis kalitesi ve muhteşem manzarası ile Sky Dome Lounge; Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn’un teras katında yer alıyor.

www.movenpickistanbulgoldenhorn.com/tr

Etiketler: » »
Share
2889 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?