logo

TeamGram CRM’in 7.0 Sürümü Çıktı

TeamGram, yeni sürümünün duyurusunu yaptı. Şirketlerin satış gücünü arttıran TeamGram CRM 7.0 sürümü, 2020 yaz başından itibaren aşamalı olarak tüm dünyadan seçilen satış ekiplerinin ön kullanımına açılmıştı. Bu kullanıcılardan gelen olumlu dönüşler ve öneriler sonrasında yapılan güncellemelerle son halini alan yeni sürüm 22 Ekim 2020 tarihinden itibaren tüm dünyada kullanıma giriyor.

TeamGram CRM 7.0 Ne Yenilikler Getiriyor?

Görsel Satış Süreci Yönetimi

TeamGram CRM’in önceki sürümündeki satış süreci görünümü, yeni sürümde tamamen yenilendi. Satış profesyonelleri ve yöneticileri artık süreçteki tüm satış fırsatlarının yanı sıra, kazanılan satışları da aynı ekrandan izleyebiliyor, sürükleyip bırakarak güncelleyebiliyor, üzerine tıklayarak her satış hakkında detaylı bilgilere ulaşabiliyorlar.

Canlı Satış Göstergeleri

TeamGram satış süreci ekranının üzerindeki göstergeler, gerçekleşen, devam eden ve beklenen satışlar hakkında kritik bilgilerin bir bakışta anlaşılmasını sağlıyor. Bu sürümle birlikte, sadece TeamGram CRM içindeki bilgiler değil, Microsoft Excel ve Google Tablolar gibi dış kaynaklardaki bilgilerin de canlı olarak satış panosundan izlenmesi mümkün oluyor. Böylece tahsilat performansı, kritik girdi fiyatları gibi satış ekiplerini ilgilendiren önemli bilgileri izlemek de kolaylaşıyor.

Daha Akıllı Satış Tahminleri

Önceki sürümde kullanıcılar özel raporlar tanımlayarak gelecek dönemlerde gerçekleşmesi beklenen satışları görebiliyorlardı. Yeni sürümle birlikte, satış süreci ekranından satış tahminlerine geçmek için tek tuşa basmak yetiyor. Bunun için önceden özel rapor tanımlama ihtiyacı artık yok.

Yenilenen Kullanıcı Deneyimi

TeamGram CRM 7.0, ilerleyen satış süreci aşamalarını otomatik olarak renklendiriyor ve takibini kolaylaştırıyor. Erken aşamalardaki satış fırsatları daha soğuk, sonuçlanmaya daha yakın satış fırsatları ise daha sıcak renklerle gösteriliyor. Ayrıca yeniden tasarlanan ekran formları, daha hızlı, kolay ve hatasız bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

TeamGram’ın Teknolojiden Sorumlu Yöneticisi Orkun Peşinci, yeni sürümle ilgili olarak “TeamGram CRM 7.0 ile satış süreci yönetimini bugüne kadar başka hiç bir yazılımında olmadığı kadar kullanılabilir hale getirmeye odaklandık. CRM kullanımı bir şirketin satış başarısında büyük fark yaratabilir, ama eğer kullanılırsa. Bu sürümü geliştirmeye başlarken hedefimizi, ürünü karmaşık hale getiren özellikler eklemek değil, zaten çok zengin olan özelliklerimizi çok daha kolay kullanılır hale getirmek olarak belirledik. Bunun için kapsamlı bir test programı yürüttük. Farklı sektörlerden satış ekiplerinin günlük iş temposu içinde nasıl çalıştıklarını izledik. Onların iş yükünü artırmayan, hayatlarını kolaylaştıran yeni etkileşim yöntemleri geliştirdik” dedi.

TeamGram, Şirketlerin Satışını Nasıl Artırıyor?

TeamGram, bir şirketin en yaşamsal fonksiyonu olarak satışı görüyor ve satış ekiplerinin performansını artıran teknolojiler geliştiriyor. Bunun temel şartı, satışın kişisel çabalara ve becerilere değil, iyi çalışan süreçlere dayandırılması. Eğer bir şirketin satış süreci iyi kurgulanırsa, bunu teknoloji kullanarak ölçeklemek mümkün oluyor. TeamGram bu nedenle şirketlere teknoloji sağlamanın yanı sıra satış süreci yönetimi konusunda ücretsiz web yayınları ve bültenler de sağlıyor.

Özellikle küçük ve orta ölçekli firmalardaki teknolojik kaynak kısıtlarını da dikkate alan TeamGram, kullanılabilir teknolojiler geliştirmeye büyük önem veriyor. Bunun için İstanbul Teknik Üniversitesi kampüsündeki teknoparkta yürütülen araştırma-geliştirme çalışmalarında, dünyanın farklı yerlerinde, farklı sektörlerde çalışan satış profesyonellerinin kolaylıkla kullanabileceği çözümler geliştiriliyor.

www.teamgram.com

Etiketler: » »
Share
2516 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?