logo

Teleperformance Türkiye ve İşkur İşbirliği İle Uşak’ta 800 Kişiye İstihdam İmkanı

Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular

Teleperformance ile İŞKUR Uşak İl Müdürlüğü, kentte yeni istihdam fırsatları yaratmak üzere işbirliğini sürdürüyor. Bugüne kadar İŞKUR işbirliğiyle Uşak’ta 500 kişiyi işe alan Teleperformance, bu yeni anlaşma ile yılsonuna kadar 800 kişiyi daha kadrosuna katacak. İŞKUR ile yapılan anlaşmalarla Türkiye genelinde yıl sonuna kadar sağlanan istihdam ise 2.100 kişiye ulaşacak.

Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular, en büyük önceliklerinin, kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkese kariyer ve gelişim fırsatları oluşturarak ülkemizin istihdamına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Uşak’ta ilk 5 işveren arasında

Doğrular, 2007 yılından bu yana yatırım yaptıkları Uşak’ta İŞKUR işbirliğiyle istihdam yaratarak ve gençlere katkı sunarak yerel kalkınmaya destek verdiklerini söyledi. Teleperformance Türkiye, Uşak’ta halen ilk 5 işveren arasında yer alıyor. Uşak da, çalışan potansiyeliyle Teleperformance’ın başarı ve büyümesinde önemli katkı sunuyor.

Doğrular: “Büyük bir aile gibiyiz”

Teleperformance Türkiye’nin çalışma prensiplerinin temelinde her zaman ‘insan’ yer alıyor. ‘Gücümüz Teknoloji, Odağımız İnsan’ yaklaşımıyla çalıştıklarını belirten Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular “Çalışanlarımızı, işimizin gizli kahramanları olarak görüyoruz. Global liderliğimizin ve teknolojik gücümüzün de katkısı ile, büyük bir aile gibi çalışıyoruz. İşini severek yapan, mutlu çalışanlarımızın, mutlu müşteriler yarattığının bilincinde olarak ekip arkadaşlarımızın sesine kulak vermek, görüşlerini ve değerlendirmelerini duymak, bizim için büyük önem taşıyor. Farklı ortamlar ve platformlarda çalışanlarımızın fikir, düşünce, talep ve şikayetlerini dinliyor, çözüm üretmek için aksiyon planlarını birlikte oluşturuyoruz. Ekip olarak ortaya koyduğumuz bu aile ruhu, hizmet verdiğimiz birbirinden değerli markaların müşteri memnuniyetini artırarak bizi finansal olarak bir üst noktaya taşırken, işveren markası olarak ön plana çıkmamızı sağlıyor” dedi.

Mesleki ve kişisel gelişime destek

Teleperformance Türkiye, Uşak lokasyonunda, 2010 yılından itibaren İŞKUR Uşak İl Müdürlüğü ile gençlere uluslararası bir kariyer fırsatı sunmak üzere teorik ve pratik eğitim programları düzenliyor. Bu alanda kariyer yapmak isteyenler, Teleperformance Türkiye’nin sunduğu eğitimlerle uzmanlık kazanıyor. Alanında yetkin ve tecrübeli isimler tarafından verilen eğitimlerle çalışanların ve yöneticilerin kişisel gelişimlerine de destek veriliyor. Çalışanlar stres yönetimi, zaman yönetimi, proje yönetimi ve istatistiksel analiz gibi konuları kapsayan eğitim programlarıyla iş süreçlerindeki verimliliğini artırıyor. İletişim becerilerini ise uzman koçların özel dersleriyle geliştiriyorlar.

www.teleperformance.com.tr

Etiketler: » »
Share
1037 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?