logo

TÜRKKEP, TÜSEKON İle Dijital Dönüşüm İçin İşbirliği Yapıyor

TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz

TÜRKKEP, 3 bin 500 sürücü kursunun üye olduğu TÜSEKON ile işbirliğine imza attı.

Anlaşma TÜRKKEP ve TÜSEKON İçin Faydalı Olacak

İşbirliği kapsamında TÜSEKON üyesi sürücü kurslarına liste fiyatları üzerinden yüzde 25 indirim uygulayacak olan TÜRKKEP, şirketlerin dijitalleşmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Anlaşma dâhilinde TÜSEKON, TÜRKKEP’in sunduğu KEP ve e-İmza hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak.

Şirketlerin dijitalleşmesini sağlamak konusunda kararlı olduklarının altını çizen TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz “Gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmanın her iki şirket için çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi. KEP ile birlikte fesih, dilekçe, başvuru, talimat, ödeme emri, sözleşme, taahhütname, sipariş, mutabakat, ihbar, ihtar ve “e-faturaya e-itiraz” gibi alıcıyı ve göndericiyi belirli yükümlülükler altına sokan her türlü resmi evrak gönderimi güvenli, hızlı, kolay ve ekonomik olarak gerçekleştirilebileceğinin altını çizen Nevruz “Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), yasal geçerli ve teknik olarak güvenli elektronik posta yöntemidir. Sistemde tüm gönderici ve alıcıların kimlikleri kayıtlıdır. İleti içeriğinin veri bütünlüğü korunur ve değişmezliği güvence altına alınır. KEP, yasal ve geçerli tek elektronik gönderi yöntemidir” dedi.

Kesin delil sunuyor…

Nevruz “KEP sistemi, yasal olarak geçerli güvenli elektronik imza ve zaman damgası kullanılarak, yetkili “Kayıtlı Elektronik Posta Hizmet Sağlayıcı (KEPHS)” vasıtasıyla, bir elektronik postanın iletildiğini garanti altına alır. Ayrıca gönderen ve alan tarafların kimliklerini, gönderilen iletinin ve eklerinin başkalarınca değiştirilmediğini, gönderim zamanını tespit edebilmeyi ve bunlarla ilgili yasal olarak geçerli olan kesin delilleri üretebilmeyi sağlar” dedi.

 

Etiketler: » » »
Share
1803 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?