logo

Canon’dan Yeni Renkli Üretim Tabaka Baskı Çözümü: imagePRESS C800 Serisi

mh_canon_tabaka_baskisi

Canon,  yeni renkli üretim tabaka baskı çözümü olan imagePRESS C800 Serisini tanıttı.

70ppm imagePRESS C700 ve 80ppm imagePRESS C800 modellerinden oluşan yeni seri, kaliteli Canon imagePRESS C7011VP(S) serisinin sahip olduğu yenilikçi teknolojiyi devam ettirerek hem ticari hem de kurum içi baskı ortamlarında daha ileri düzeyde baskı kalitesi, verimlilik ve çok yönlülük sunuyor.

Yeni imagePRESS C800 serisinin lansmanı 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Feriye’de  gerçekleştirildi. Basın lansmanda konuşan Canon Eurasia Profesyonel Baskı Çözümleri İş Geliştirme Yöneticisi Güvenç Gündüz “Pazara yeni imagePRESS C800 Serisini sunarak, renkli baskı portföyümüzü genişletiyoruz. Yeni imagePRESS C800 serisi ürünleriyle müşterilerimizin olağanüstü kalite, performans ve uygulama esnekliği sağlayan  üretim baskı cihazı ihtiyacını karşılıyoruz. imagePRESS C800 Serisi, kurum içi ve ticari baskı ortamlarının ihtiyaçlarını karşılamak için esnek sonlandırma seçenekleriyle birlikte en yüksek kaliteyi, verimliliği ve güvenilirliği sunan güçlü ve yenilikçi teknolojilerle donatıldı. imagePRESS marka adı ile yeni serinin olağanüstü özelliklerinin oluşturduğu kombinasyonun pazarda onu son derece cazip bir seçenek haline getireceğine inanıyoruz” dedi.

 Yüksek kaliteli çıktılar 

Canon’un renkli dijital baskı portföyünde imageRUNNER ADVANCE C9000 Serisi ve imagePRESS C6011(S) arasında konumlanan imagePRESS C800 Serisi, yüksek kaliteli çıktılar üretiyor. Yenilikçi tasarımı sayesinde sunduğu çok yönlülükle, ağır kuşe stoklar ve zarflar dahil olmak üzere, çeşitli medya seçeneklerinde kapsamlı ve yenilikçi uygulamalar yaratabiliyor. Ayrıca kişiselleştirilmiş baskı iletişimleri için kısa vadeli işlerden karmaşık değişken verili baskılara kadar her türlü ihtiyacı karşılayabilecek esnekliğe sahip.

 imagePRESS C800 Serisinin baskı kalitesi şu yeni ve geliştirilmiş teknolojileri sağlıyor

– Canon’un yeni geliştirdiği, Her Zaman Canlı (Consistently Vivid) (CV) toneri, 80 ppm’e kadar hızlarda daha yüksek kalitede baskılar ve geliştirilmiş transfer verimliliğini sağlayarak özel ve en iyi kalitede uygulamalar için kabartmalı ve işlenmemiş kağıt düzeyleri dahil olmak üzere birçok medya seçeneğinde güçlendirilmiş renk tutarlılığı ve doğruluğu sunuyor.

– Kompakt Kayıt Teknolojisi (Compact Registration Technology) (CRT) ister tek yaprak ister binlerce yaprak baskısı alınsın, en yüksek kalitede sonuçların elde edilmesi için her bir resmin her seferinde aynı yere yerleştirilmesini garantiliyor.

– Çoklu pozlama teknolojisine sahip 32 ışınlı (Dikey Girintili Yüzeye Yayan Lazer/ Vertical Cavity Surface Emitting Laser) VCSEL birimi olağanüstü 2400 x 2400 dpi çözünürlük sunarken, yüksek verimliliği destekler ve müşterilerin mevcut en çok yönlü ekran desenleri arasından seçim yapmasına imkan tanıyor.

– Çok boyutlu karışık renk kalibrasyonu için yeni Otomatik Düzeltilen Renk Tonu (Auto Correct Colour Tone) (ACCT) ve kullanımı kolay bir renk kalibrasyon aracı olan yükseltilmiş Otomatik Renk Dağılımı (Auto Gradation Adjustment) (AGA) baskı profesyonellerinin müşterilerine en çarpıcı görüntüleri ve metinleri içeren yüksek kalitede uygulamalar sunmasına imkan tanıyor.

Geliştirilmiş Çift Kemerli Kaynaştırma (Avanced Twin Belt Fusing) birimi sayesinde farklı medya tiplerinde dakikada 80 görüntüye kadar yüksek hızlarda üretim yapabilen imagePRESS C800 Serisi, 220gsm’ye kadar ağır stoklarda baskı kalitesinden taviz vermeden maksimum hızda çalışabiliyor. Ayrıca, cihazın karışık medya işlerinde yüksek verimlilik sunması için sıcaklık ayarlamalarını akıllı bir şekilde yapmasını sağlayan yenilikçi endüksiyon ısıtma ve soğutma teknolojileri sayesinde olağanüstü üretim hızları sunuyor.

imagePRESS C800 Serisindeki toner verimliliğini artıran Elastik Ara Transfer Kemeri (Elastic Intermediate Transfer Belt) ise, cihazın etkileyici medya kullanım kapasitesine sahip olmasını sağlıyor ve dokulu medya veya geri dönüştürülmüş medya gibi düzensiz medya üzerine farklı uygulamalar yapılmasına izin veriyor. Diğer yandan yeni çok çekmeceli kağıt kulesi formundaki geliştirilmiş besleme teknolojisi, kuşe stokta bile yanlış besleme olasılığını ortadan kaldırıyor.

 Üç yenilikçi iş akışı 

imagePRESS C800 Serisinde kurum içi baskı ve Grafik Sanatları ortamlarının ihtiyaçlarına uygun üç yenilikçi iş akışı bulunuyor;  Yüksek kalitedeki baskı işlerinin kolayca üretilmesini sağlayan Canon imagePRESS Yazıcı Kiti B1, üretim iş akışının tamamının tek bir noktadan kolayca kontrol edilmesini, sezgisel işlem ve etkili görev bölüşümü yapılmasını sağlayan PRISMAsync iPR C800 Serisi A1 ve dijital baskı iş akışı lideri EFI tarafından geliştirilen iki yeni dijital ön uç (DFE’ler) imagePRESS Server F200 ve imagePRESS Server G100. Bu DFE’ler, EFI’nın sırasıyla yeni Fiery FS150 Pro ve FS150 platformlarında üretilen ilk DFE’ler olmakla birlikte, daha hızlı işleme, eşsiz görüntü kalitesi ve kullanımı kolay, otomatik iş akışları sunuyor.

imagePRESS C800 Serisi en üst düzeyde esneklik sunması için farklı üçüncü parti sonlandırma cihazlarıyla da uyumlu.

www.canon-europe.com 

Etiketler: » »
Share
1962 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?